Коли хочеться потішити себе чимось легким та смачненьким, пропонуємо Вам приготувати вдома корисний та дивовижно смачний суп-пюре на основі морепродуктів.
Приготування
- З посуду та техніки Вам знадобиться невеликій сотейник та блендер.
- Рибу потрібно почистити, вийняти з неї усі маленькі кісточки, та нарізати рівномірними шматочками.
- Креветки зачищистити від панцира, та вийняти чорну жилку.
- Картоплю, моркву, корінь селери помиити, почистити, та нарізати дрібними кубиками.
- В киплячу воду закладаємо усі підготовлені овочі окрім помідорів. Варимо до готовності 15-20 хв. Потім закладаємо рибу та нарізані дольками помідори, варимо ще 5-6 хв.
- Готову суміш збиваємо у блендері, додаємо вершки, сіль, перець, при бажанні можна додати невеликий зубчик часнику.
- Обов’язково після збивання суп потрібно ще раз довести до кипіння, та додати креветки.
- При подачі супу додайте зелень та вершки за смаком.