Літній рибний крем-суп

Крем-суп з лосося, тріски та атлантичних креветок

  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Коли хочеться потішити себе чимось легким та смачненьким, пропонуємо Вам приготувати вдома корисний та дивовижно смачний суп-пюре на основі морепродуктів.

Інгредієнти

Приготування

  1. З посуду та техніки Вам знадобиться невеликій сотейник та блендер.
  2. Рибу потрібно почистити, вийняти з неї усі маленькі кісточки, та нарізати рівномірними шматочками.
  3. Креветки зачищистити від панцира, та вийняти чорну жилку.
  4. Картоплю, моркву, корінь селери помиити, почистити, та нарізати дрібними кубиками.
  5. В киплячу воду закладаємо усі підготовлені овочі окрім помідорів. Варимо до готовності 15-20 хв. Потім закладаємо рибу та нарізані дольками помідори, варимо ще 5-6 хв.
  6. Готову суміш збиваємо у блендері, додаємо вершки, сіль, перець, при бажанні можна додати невеликий зубчик часнику.
  7. Обов’язково після збивання суп потрібно ще раз довести до кипіння, та додати креветки.
  8. При подачі супу додайте зелень та вершки за смаком.

Вам також сподобається

Автор Sjuve
Christopher

Норвезький кулінарний письменник та шеф-кухар, народився в 1974 році. Відомий ведучий кулінарних проектів на телевізійних каналах Норвегії.