Смажена форель на грилі

Смажена форель на грилі

Смажена форель на грилі
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Форель в домашніх умовах приготувати нескладно, враховуючи, що чим менше спецій і хитрощів, тим натуральнішим і насиченим буде смак риби. Смачна смажена форель на грилі – це завжди просто.

Інгредієнти

Приготування

  1. Почистіть форель і помістіть чотири шматочки лимона в порожнину кожної риби.
  2. Насипати петрушку, порошк каррі, сіль і перець всередину кожної форелі.
  3. Натріть зовнішню поверхню риби сіллю і перцем та змастіть маслом.
  4. Оберніть кожну рибину у алюмінієву фольгу, встановіть рибу на гриль над розпеченим вугіллям.
  5. Готувати близько 5 хвилин з кожного боку.
  6. Подавати з гарніром, прикрасивши гілочкою свіжої петрушки та шматочками лимона.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.