Сморреброд з копченим лососем

Сморреброд з копченим лососем

Сморреброд з копченим лососем Сморреброд з копченим лососем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 10 хв
Роздрукувати

Smørrebrød - це набагато більше, ніж бутерброд. Це король данської кухні, принц кращих ресторанів країни і серце данського кулінарного мистецтва. З приводу того, які з данських страв є "виключно данськими", існує ряд думок. Але якщо запитати датчан, в своїх відповідях вони будуть одностайні, що сморреброд - зірка данської кухні як і борщ - украінської.

Інгредієнти для соусу з хрону

Інгредієнти для Smørrebrød:

Приготування:

  1. Приготовити соус з хроном та сметаною - збити картопляне пюре (якщо використовується), сметану, хрін, кріп, петрушку та лимонний сік, приправити сіллю та перцем.
  2. Намазати приготований соус з хроном та сметаною на скибочки хліба, покласти зверху копчений лосось, редис, ікру за бажанням, кріп та петрушку.
  3. Приправити перцем.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.