Smørrebrød - це набагато більше, ніж бутерброд. Це король данської кухні, принц кращих ресторанів країни і серце данського кулінарного мистецтва. З приводу того, які з данських страв є "виключно данськими", існує ряд думок. Але якщо запитати датчан, в своїх відповідях вони будуть одностайні, що сморреброд - зірка данської кухні як і борщ - украінської.
Інгредієнти для соусу з хрону
Інгредієнти для Smørrebrød:
Приготування:
- Приготовити соус з хроном та сметаною - збити картопляне пюре (якщо використовується), сметану, хрін, кріп, петрушку та лимонний сік, приправити сіллю та перцем.
- Намазати приготований соус з хроном та сметаною на скибочки хліба, покласти зверху копчений лосось, редис, ікру за бажанням, кріп та петрушку.
- Приправити перцем.