Цей рецепт об'єднує яскраві сезонні делікатеси червоного буряка та смаженої копченої форелі. Ідеально підходить для сімейного обіду.
Інгредієнти:
Приготування
Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і часник та засмажте до м'якості, але так, щоб цибуля та часник не підрум'янились.
Буряк почистити, нарізати маленькими кубиками.
В каструлю влити овочевий бульон.
Додати нарізаний буряк і варити протягом 1 хвилини.
Приправити сіллю і перцем за смаком та розмішати.
Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати до тих пір, поки буряк не стане м'яким.
Зніміть суп з вогню і дайте йому трохи охолонути.
Невиликими частинами подрібніть суп до отримання однорідної маси у комбайні.
Поверніть подрібнений суп у каструлю і обережно нагрійте.
Налийте суп в тарілки, додайте смажену копчену форель, порцію сметани та дрібно нарізану зелень петрушки.
Яна Глок – авторка популярного у Німеччині кулінарного блогу morethansauerkraut, відома юрист із Штутгарта та партнер юридичної компанії Morrison & Foerster LLP, Сан-Фрациско, США.