Буряковий суп зі смаженою копченою фореллю та сметаною

  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Цей рецепт об'єднує яскраві сезонні делікатеси червоного буряка та смаженої копченої форелі. Ідеально підходить для сімейного обіду.

Інгредієнти:

Приготування

  1. Нагрійте оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і часник та засмажте до м'якості, але так, щоб цибуля та часник не підрум'янились.
  2. Буряк почистити, нарізати маленькими кубиками.
  3. В каструлю влити овочевий бульон.
  4. Додати нарізаний буряк і варити протягом 1 хвилини.
  5. Приправити сіллю і перцем за смаком та розмішати.
  6. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати до тих пір, поки буряк не стане м'яким.
  7. Зніміть суп з вогню і дайте йому трохи охолонути.
  8. Невиликими частинами подрібніть суп до отримання однорідної маси у комбайні.
  9. Поверніть подрібнений суп у каструлю і обережно нагрійте.
  10. Налийте суп в тарілки, додайте смажену копчену форель, порцію сметани та дрібно нарізану зелень петрушки.
  11. Смакує найкраще з шматочками хрусткого хліба.

Вам також сподобається

Автор Jana
Glock

Яна Глок – авторка популярного у Німеччині кулінарного блогу morethansauerkraut, відома юрист із Штутгарта та партнер юридичної компанії Morrison & Foerster LLP, Сан-Фрациско, США.