Зробіть заправку для салату. Змішайте оцет, паприку, соєвий соус, олію та цукор.
Можете промити капусту під проточною водою та дайте стекти. Якщо ви готуєте салат з сушеної морської капусти, то приготуйте її відповідно до інструкції зазначеної на упаковці. Викладіть морську капусту у миску, залийте заправкою, посипте кунжутом та ретельно перемішайте. Розкладіть по тарілкам та подавайте на стіл.
Добре смакує зі свіжим хлібом, рисом, рибним шашликом або рибними котлетами.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.