Салат з морської капусти

Салат з морської капусти

Салат з морської капусти Салат з морської капусти
  • Порція: 4 особи
  • Час: 10 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Зробіть заправку для салату. Змішайте оцет, паприку, соєвий соус, олію та цукор.
  2. Можете промити капусту під проточною водою та дайте стекти. Якщо ви готуєте салат з сушеної морської капусти, то приготуйте її відповідно до інструкції зазначеної на упаковці. Викладіть морську капусту у миску, залийте заправкою, посипте кунжутом та ретельно перемішайте. Розкладіть по тарілкам та подавайте на стіл.
  3. Добре смакує зі свіжим хлібом, рисом, рибним шашликом або рибними котлетами.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.