Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть тріску в форму для запікання та додайте невелику кількість олії. Запікайте протягом приблизно 15 хв.
У той же час, розтопіть вершкове масло в каструлі. Зніміть каструлю з вогню та додайте каперси і сік з 1 лайма. Приправте сіллю та перцем.
Закип'ятіть воду, додайте спаржу, листя салату та залиште на 2 хвилини поки овочі стануть м’якими.
Трохи підсмажте хліб, розламайте його шматочками та викладіть на тарілки разом з каперсами та овочами. Добре смакує із свіжою зеленню петрушки. Для більш насиченої страви, замініть хліб на картоплю.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.