Паста тальятеле з лососем та гороховим пюре

Паста тальятеле з лососем та гороховим пюре

Паста тальятеле з лососем та гороховим пюре Паста тальятеле з лососем та гороховим пюре
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Відваріть тальятеле в добре підсоленій воді відповідно до інструкцій на упаковці.
  2. Наріжте цибулю і часник і додайте до каструлі разом з горохом, сіллю і великою кількістю меленого перцю. Смажте на середньому вогні протягом декількох хвилин, поки горох не стане м'яким. За допомогою ручного блендера чи товкачки зробіть пюре. Додайте за необхідності воду, доки ви не отримаєте густий соус.
  3. Натріть пармезан на тонкій стороні тертки і перемішайте з соусом та половиною вершкового масла. Приправте сіллю та перцем.
  4. Розділіть рибу на 4 рівні частини і посипте сіллю та перцем. Розтопіть масло і олію разом у великій сковороді на середньому вогні і додайте шматочки риби.
  5. Смажте 3-4 хв з кожної сторони.
  6. Викладіть горохове пюре, а зверху розмістіть тальятеле та рибу. Прикрасьте салатом.
  7. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.