Запечені креветки Carabineros

Запечені креветки Carabineros

Запечені креветки Carabineros Запечені креветки Carabineros
  • Порція: 1 особа
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Carabineros - один із найсмачніших та красивих морепродуктів у кулінарії по всьому світу. Це великі глибоководні креветки зі Східної Атлантики та Середземного моря. Відомі безліччю імен, іспанською та португальською мовами – «Carabineros», англійською – «Червоні Креветки» або «Креветки Кардинал», а французькою – «Crevette Imperiale». Ці креветки знамениті своїм великим розміром та яскраво-червоним забарвленням.
Традиційно Carabineros готують в Іспанії і Португалії злегка підсоленими на грилі. Також вони можуть бути відварені, обсмажені, приготовані на пару, бути головним інгредієнтом при приготуванні паельї або рагу.

Інгредієнти

Приготування

  1. Ретельно промийте креветки.
  2. Злегка посоліть та збризніть соком половинки лимона.
  3. Змастіть деко оливковою олією, викладіть креветки та окремо помідори і зубчик часнику.
  4. Розігрійте духовку до 180-200 ° С
  5. Запікайте Carabineros протягом 7-8 хвилин.
  6. Подрібніть зелень та часник, змішайте з оливковою олією, посоліть за смаком.
  7. Викладіть запечені креветки та помідори на тарілку, полийте соусом та додайте скибочки лимону.

Вам також сподобається

Автор Jordi
Cruz Mas
info@abacbarcelona.com

Жорді Круз Мас - наймолодший шеф-кухарь Іспанії і другий в світі, який в 24 роки удостоївся зірки Мішлен. Жорді є власником багатьох ресторанів в Іспанії, автор кулінарних книг та член жюрі популярної телепрограми Masterchef каналу TVE1.