Норвезькі котлети Skreikaker з тріски на хлібі з салатом та соусом Сальса Верде

Норвезькі котлети Skreikaker з тріски на хлібі з салатом та соусом Сальса Верде

Норвезькі котлети Skreikaker з тріски на хлібі з салатом та соусом Сальса Верде
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Надзвичайно простий рецепт рибних котлет з італійским соусом Сальса Верде. Смачного!

Інгредієнти для котлет

Інгредієнти для соуса Salsa Verd

Приготування

  1. Зробіть фарш з м’яса філе тріски, використовуючи ніж або м’ясорубку. Змішайте яйця, сіль, перець і дрібно нарізану зелену цибулю з рибним фаршем і залишіть його на деякий час охолонути.
  2. Соус Salsa Verd готується надзвичайно легко. Всі інгредієнти складаються у чашку блендера, злегка подрібнюються та перемішуються.
  3. Посмажте на сковороді рибні котлети в соняшниковій олії до золотистого кольору 4-5 хвилин кожну сторону. Розріжте хліб на скибочки, покладіть листя шпинату та котлети. Подавайте зі сметаною та зеленим соусом Сальса Верде (Salsa Verde).

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.