Оселедець з яблуком

Оселедець з яблуком

Оселедець з яблуком Оселедець з яблуком
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Смачне поєднання оселедця та яблука. У нашому відділі Бочкова солона риба можна вибрати оселедець на будь-який смак.

Інгредієнти

Приготування

  1. Відваріть картоплю в підсоленій воді. Злийте воду та дайте охолонути. Наріжте кубиками.
  2. Змішайте йогурт з яблучним оцтом та гірчичними зернами. Приправте сіллю, перцем та кропом.
  3. Подрібніть салат, додайте картоплю, червону цибулю та помідори черрі. Покладіть філе оселедця та скибочки яблука. Окремо подайте соус. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Amy
Wisniewski

Эммі Вішневскі – креативний шеф-кухар, автор більш ніж 400 рецептів. Працювала шеф-редактором chowhound.com Наразі працює в компанії Bon Appétit, Google for Google Food.