- Порція: 4 особи
- Час: 35 хв
- Калорійність: 645 Ккал
Роздрукувати
Тріска має дуже делікатне та добре м'ясо з якого можна зробити чудову страву для сімейної вечері. Тріска сама по собі має не дуже багатий смак, і тому будє ідеально додати до неї інші аромати. Овочі запечені в духовці та гуакамоле створять у поєднанні з тріскою чудовий та неперевершений смак.
Кожен любить страви зі смаженими овочами, та, насамперед, страви з овочей більш притаманні до домашньої кухні у своїй невибагливій простоті. Смажені овочі дуже легко зробити, і їх приготування не потребує особливих навичок.
Інгредієнти для приготування філе тріски
Інгредієнти для приготування запечених овочей
Інгредієнти для приготування суфле із авокадо
Приготування
- Розігріти духовку до 225 градусів.
- Подрібніть вимиту картоплю, моркву та перець на шматочки. Додайте та ретельно змішайте овочі з олією, сілью та перцем у сковорідці. Поставте сковорідку у духовку.
- Через 15 хвилин змініть температуру духовки до 200 градусів та додайте брокколі.
- Перемішайте овочі один раз, таким чином олія також потрапить на брокколі, та випікайте ще протягом 7-10 хвилин.
- Розділіть філе тріски на 4 рівні частини та додайте сіль і перець.
- Розтопіть масло та олію разом в сковороді.
- Якщо філе має шкіру, покладіть філе шкірою вниз.
- Підсмажте на середньому вогні протягом 3-4 хвилин.
- Перегорніть частини філе та обсмажте їх протягом 3 хвилини з іншого боку.
- Поділіть авокадо навпіл та зробіть з нього пюре.
- Подрібніть часник та коріандр на шматочки.
- Змішайте добре всі інгредієнти разом.
- Приправте соком лайма, сіллю та перцем.