Смажена тріска з овочами та гуакамоле

Смажена тріска з овочами та гуакамоле

  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
  • Калорійність: 645 Ккал
Роздрукувати

Тріска має дуже делікатне та добре м'ясо з якого можна зробити чудову страву для сімейної вечері. Тріска сама по собі має не дуже багатий смак, і тому будє ідеально додати до неї інші аромати. Овочі запечені в духовці та гуакамоле створять у поєднанні з тріскою чудовий та неперевершений смак.
Кожен любить страви зі смаженими овочами, та, насамперед, страви з овочей більш притаманні до домашньої кухні у своїй невибагливій простоті. Смажені овочі дуже легко зробити, і їх приготування не потребує особливих навичок.

Інгредієнти для приготування філе тріски

Інгредієнти для приготування запечених овочей

Інгредієнти для приготування суфле із авокадо

Приготування

  1. Розігріти духовку до 225 градусів.
  2. Подрібніть вимиту картоплю, моркву та перець на шматочки. Додайте та ретельно змішайте овочі з олією, сілью та перцем у сковорідці. Поставте сковорідку у духовку.
  3. Через 15 хвилин змініть температуру духовки до 200 градусів та додайте брокколі.
  4. Перемішайте овочі один раз, таким чином олія також потрапить на брокколі, та випікайте ще протягом 7-10 хвилин.
  5. Розділіть філе тріски на 4 рівні частини та додайте сіль і перець.
  6. Розтопіть масло та олію разом в сковороді.
  7. Якщо філе має шкіру, покладіть філе шкірою вниз.
  8. Підсмажте на середньому вогні протягом 3-4 хвилин.
  9. Перегорніть частини філе та обсмажте їх протягом 3 хвилини з іншого боку.
  10. Поділіть авокадо навпіл та зробіть з нього пюре.
  11. Подрібніть часник та коріандр на шматочки.
  12. Змішайте добре всі інгредієнти разом.
  13. Приправте соком лайма, сіллю та перцем.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.