Покладіть папір для випічки на деко та виложіть форель. Запікайте рибу в духовці протягом приблизно 15 хв.
Натріть на тертушці кабачки-цукіні та моркву. Дрібно наріжте цибулю і викладіть всі овочі в миску. Вичавіть сік з ½ лимона та додайте нежирну сметану та майонез. Добре перемішайте разом.
Покладіть хліб в духовку на 5 хвилин щоб трошки підрум’янити. Дрібно наріжте готову рибу та дайте їй охолонути.
Акуратно перемішайте усі інгредієнти разом. Приправте сіллю, перцем та кропом. Розподіліть паштет на гарячих скибочках хліба та сервіруйте з шматочками лимона і гілочками кропу.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.