Оселедець з картоплею та сметаною

Оселедець з картоплею та сметаною

Оселедець з картоплею та сметаною Оселедець з картоплею та сметаною
  • Порція: 1 особа
  • Час: 15 хв
Роздрукувати

Класичне поєднання оселедця та відвареної картоплі зі сметанним соусом дозволить Вам смачно повечеряти, не витрачаючи багато часу на приготування.

Інгредієнти

Приготування

  1. Відваріть картоплю у підсоленій воді до готовності.
  2. Зваріть вкруту яйце.
  3. Викладіть на тарілці картоплю, порізаний на шматочки оселедець, очищене та розрізане яйце.
  4. В сметану додайте сіль та перець за смаком, додайте на тарілку та посипте подрібненим зеленим луком.

Вам також сподобається

Автор Amy
Wisniewski

Эммі Вішневскі – креативний шеф-кухар, автор більш ніж 400 рецептів. Працювала шеф-редактором chowhound.com Наразі працює в компанії Bon Appétit, Google for Google Food.