Зваріть макарони в підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.
Помийте та почистіть моркву, подрібніть її і покладіть в каструлю або сковороду з високими бортами з оливковою олією. Додайте подрібнений часник і перець чилі. Додайте сіль, молотий перець і сушений орегано.
Додайте сметану, маскарпоне і воду та перемішайте.
Поріжте цукіні і броколі невеликими кубиками.
Розділіть лосося на тонкі скибочки і викладіть поверх інших інгредієнтів. Присипте невеликою кількістю солі і перцю.
Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.