Канапки з креветками, салатом, авокадо та лимоном

Канапки з креветками, салатом, авокадо та лимоном

Канапки з креветками, салатом, авокадо та лимоном Канапки з креветками, салатом, авокадо та лимоном
  • Порція: 4 особи
  • Час: 15 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Зваріть креветки у злегка підсоленій воді. Почистіть їх та приправте лимонним соком.
  2. Розділіть авокадо навпіл і видаліть кісточку. Зніміть верхню шкірку та розріжте на довгі шматочки. Викладіть листя салату, авокадо і креветки на білий хліб.
  3. Очистіть від кожури лимон та розріжте на смужки. Присипте невеликою кількістю солі і меленого перцю та покладіть зверху на канапку.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.