Канапки з лососем у меду та гірчичним соусом

Канапки з лососем у меду та гірчичним соусом

Канапки з лососем у меду та гірчичним соусом Канапки з лососем у меду та гірчичним соусом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для лосося

Приготування:

  1. Змішайте мед, лимонний сік, сіль та перець. Замаринуйте у суміші рибу протягом 20-30 хв.
  2. Розігрійте духовку на 225 градусів. Викладіть рибу у термостійку форму та запікайте протягом 10-15 хв.
  3. Змішайте сметану і гірчицю. Додайте натертий часник та перемішайте з лимонним соком, сіллю і перцем.
  4. Розділіть коржики на шматочки 7х7 см. Змажте соусом та покладіть невеликі скибочки лосося зверху. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.