Устриці з лимоном, лаймом та апельсином

Устриці з лимоном, лаймом та апельсином

Устриці з лимоном, лаймом та апельсином
  • Порція: 4 особи
  • Час: 10 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування:

  1. Обережно відкрийте устриці, аби не вилити сік та викладіть на тарілці.
  2. Дрібно натріть цедру лимона, лайму та апельсина на тертці та вичавіть сік в окрему ємність. Додайте гострий соус за смаком. Перемішайте та полийте устриці.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.