Устриці на грилі

Устриці на грилі

Устриці «Рокфеллер» Устриці «Рокфеллер» Устриці «Рокфеллер»
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для устричного масла:

Приготування:

  1. Розчиніть цукор в бурбоні або віскі.
  2. Додайте всі інгредієнти для устричного масла в блендер та змішайте до отримання пасти. Викладіть масло у миску та дайте охолонути.
  3. Розігрійте гриль або духовку на середньому вогні до 200 градусів.
  4. Відкрийте устриці за допомогою спеціального ножа, зберігаючи рідину, яка є всередині.
  5. Помістіть близько ½ чайної ложки устричного масла всередину устриці та розмістіть їх на грилі. Закрийте та відкрийте кришку гриля декілька разів, щоб масло розтануло і рідина почала закипати. Рідина повинна кипіти протягом хвилини. Зніміть устриці з гриля та дайте їм трошки охолонути перед вживанням.

Вам також сподобається

Автор Mark
Bittman

Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".