Смажений морський вугор

Смажений морський вугор

Смажений морський вугор
  • Порція: 4 особи
  • Час: 40 хв
Роздрукувати

Х русткі та смачні. Ви будете у захваті від цієї італійської смакоти.

Інгредієнти

Приготування:

  1. Натріть рибу крупною сіллю щоб видалити слиз. Промийте у холодній проточній воді. Видаліть хвіст та голову. Видаліть нутрощі та знову промийте у проточній воді. Наріжте вугра на шматочки 6 см.
  2. Перемішайте кукурудзяне та пшеничне борошно та обваляйте шматочки риби. Нагрійте олію в сковороді та покладіть рибу. Смажте приблизно 10-15 хвилин до готовності на повільному вогні, часто перегортаючи.
  3. Викладіть рибу на тарілки, попередньо видаливши залишки олії паперовим рушником. Додайте дрібно порізане листя петрушки, сіль за смаком та скибочки лимону.
  4. Краще смакує з овочевим салатом. В Італії смаженого вугра подають з різдвяним салатом з Неаполя Insalata di rinforzo та білим вином Ламбруско Реджано.

Вам також сподобається

Автор Mark
Bittman

Марк працює оглядачем кулінарного блогу журналу Таймс та газети The New York Times Magazine. Він також є автором книги "Як приготувати все" та "VB6: Споживайте веган не пізніше 6.00, щоб схуднути та покращити своє здоров’я".