Тайський суп з лососем та тріскою

Тайський суп з лососем та тріскою

Тайський суп з лососем та тріскою Тайський суп з лососем та тріскою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 25 хв
Роздрукувати

Цей суп, трохи складний у приготуванні, але якою смачною стравою він стане на столі! Рисова локшина, імбир, кокосове молоко, лосось та тріска, кінза – таке розмаїття смаків в одному супі!

Інгредієнти

Приготування

  1. Приготуйте рисову локшину відповідно до інструкцій на упаковці.
  2. Налийте в чисту каструлю оливкову олію. Дрібно наріжте цибулю, часник і імбир і помістіть в каструлю. Підсмажте на середньому вогні протягом 4-5 хвилин. Додайте пасту карі і подрібнені шампіньйони. Додайте кокосове молоко і доведіть до кипіння.
  3. Подрібніть помідори та кабачок на невеликі кубики та додайте в суп. Нехай все буде кипіти протягом 3-4 хвилин. Розділіть лосось і тріску на дрібні кубики і додайте в суп. Закип'ятіть знову і варіть протягом 6-7 хвилин.
  4. Розділіть боби і цукристий горох. Додайте до супу на останніх 3 хвилинах кипіння. Наріжте зелену цибулю тонкими кільцями і присипте суп зверху. Вичавить сік лайма і приправте сіллю і перцем. Додайте рисову локшину та змішайте усі інгредієнти.
  5. Перед подачею присипте подрібненою кінзою.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.