Суп з тигровими креветками та лососем

Суп з тигровими креветками та лососем

Суп з тигровими креветками та лососем Суп з тигровими креветками та лососем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 25 хв
Роздрукувати

Це рецепт смачного супу, заснованого на знаменитому тайському супі Том-ям. В нашому рецепті ми використали дуже смачні тигрові креветки у поєднанні з лососем, імбиром, та пастою чилі! Таке розмаїття смаків!

Інгредієнти

Приготування

  1. Почистіть і дрібно наріжте зубчики часнику. Подрібніть листя лемонграсу. Додайте часник і лимонну траву в каструлю з водою, лаймовим соком, скибочками імбиру, рибним соусом і пастою чилі. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 3 хвилин.
  2. У той же час розділіть поріжте помідори та розділіть філе лосося на кубики, почистіть креветки.
  3. Додайте кокосове молоко і довеіть до кипіння ще раз. Коли суп закипить, додайте помідори і філе лосося. Додайте тигрові креветки в суп через 2 хвилини після лосося та прокип’ятіть протягом 2-3 хвилин.
  4. Сервіруйте у супових чашах. Перед подачею на стіл наріжте кінзу і посипте зверху.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.