Це рецепт смачного супу, заснованого на знаменитому тайському супі Том-ям. В нашому рецепті ми використали дуже смачні тигрові креветки у поєднанні з лососем, імбиром, та пастою чилі! Таке розмаїття смаків!
Приготування
- Почистіть і дрібно наріжте зубчики часнику. Подрібніть листя лемонграсу. Додайте часник і лимонну траву в каструлю з водою, лаймовим соком, скибочками імбиру, рибним соусом і пастою чилі. Закип'ятіть і варіть на повільному вогні протягом 3 хвилин.
- У той же час розділіть поріжте помідори та розділіть філе лосося на кубики, почистіть креветки.
- Додайте кокосове молоко і довеіть до кипіння ще раз. Коли суп закипить, додайте помідори і філе лосося. Додайте тигрові креветки в суп через 2 хвилини після лосося та прокип’ятіть протягом 2-3 хвилин.
- Сервіруйте у супових чашах. Перед подачею на стіл наріжте кінзу і посипте зверху.