Нагрійте олію у великій каструлі. Подрібніть часник та перець чилі. Наріжте цибулю та перець кільцями. Підсмажте в олії усі інгредієнти, поки вони не стануть м'якими.
Додайте консервовані помідори і доведіть до кипіння.
Додайте філе тріски. Варіть на повільному вогні приблизно 10 хвилин. Приправте перцем за смаком.
Додайте м'ясо краба та змішайте все разом. Подавайте з тертим пармезаном, відвареною картоплею та дрібно порізаним листям свіжої петрушки.
Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.