Крабовий салат з манго, кіноа, кінзою та перцем чилі

Крабовий салат з манго, кіноа, кінзою та перцем чилі

Крабовий салат з манго, кіноа, кінзою та перцем чилі
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Приготуйте кіноа відповідно до інструкцій на упаковці та дайте йому охолонути. Розріжте вздовж перець чилі та видаліть серцевину. Дрібно поріжте перець чилі, імбир та часник. Перемішайте усі інгредієнти у посудині та видавіть сік з 2 лаймів. Додайте соєвий соус, насіння кунжуту та добре перемішайте.
  2. Викладіть на блюдо половину крабового м'яса. Вимийте салат, викладіть листя на блюдо. Манго та авокадо очистіть від шкірки, поріжте на шматочки та покладіть на листя салату. Очистіть огірок, видаліть серцевину, наріжте тонкими скибочками та розподілить по салату. Додайте зелений горошок, зелену цибулю та кіноа. Знову додайте м'ясо краба та дрібно порізане листя кінзи.
  3. При подачі полийте соусом та йогуртом.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.