Тунець  з кокосом, перцем чилі, манго, яблуком і лаймом

Тунець з кокосом, перцем чилі, манго, яблуком і лаймом

Тунець  з кокосом, перцем чилі, манго, яблуком і лаймом Тунець  з кокосом, перцем чилі, манго, яблуком і лаймом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 40 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для тунця

Інгредієнти для маринаду

Інгредієнти для кокосового соусу

Інгредієнти для гарніру

Приготування

  1. Почніть з приготування тунця. Розріжте філе риби кубиками 1,5 -2 cм і помістіть в миску. Додайте сік лайму та сіль для маринаду, потім накрийте кришкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
  2. Для кокосового соусу, промийте нарізану цибулю під холодною водою, а потім змішайте з соком лайму та цедрою, нарізаним перцем чилі та цукром в мисці. Накрийте кришкою та помістіть в холодильник, поки риба не буде готова.
  3. Коли риба замаринувалась, злийте з риби зайвий маринад. Перемішайте обережно з цибулею, кокосовим молоком, манго, коріандром та зеленою цибулею. Накрийте кришкою і потримайте в холодильнику протягом 5 хвилин.
  4. Викладіть рибу на тарілку, додайте кокосовий соус та посипте перемішаними кокосовою стружкою та яблуком.

Вам також сподобається

Автор Rick
Stein
reservations@rickstein.com

Рік Стайн – відомий, авторитетний шеф-кухар із Англії, автор популярних книг рецептів та власник мережі ресторанів, спеціалізацією яких є саме риба та морепродукти.