Копчений лосось і картопляний салат

Копчений лосось і картопляний салат

Копчений лосось і картопляний салат
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для салату

Приготування

  1. Помийте картоплю. Відваріть картоплю та горошок окремо, до готовності, процидіть.
  2. Промийте картоплю та горох у холодній воді. Почистіть картоплю від шкірки та поріжте довгими брусочками.
  3. Для салатної заправки змішайте подрібнені трави, часник, сік лимону та гірчицю. Додайте олію, сіль та перець.
  4. Змішайте гарячу картоплю і горох в мисці та влийте дві треті заправки, обережно перемішайте.
  5. Безпосередньо перед подачею, покладіть салат на блюдо, зверху шпинат, цибулю та корнішони, копчений лосось та полийте залишком заправки.

Вам також сподобається

Автор Pamela
Clark

Памела Кларк – ведуча популярного кулінарного блогу Австралії Foodtolove та засновник журналу The Australian Women’s Weekly Cookbooks. Має більш ніж 50-ти річний досвід у кулінарії. Авторка понад 40 книг рецептів.