Салат з восьминога з грибами

Салат з восьминога з грибами

Салат з восьминога з грибами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

П оєднання зеленого салату, грибів та восьминога - ідеальний варіант поживного та смачного салату. Не витрачаючи багато часу та зусиль, Ви отримаєте легку, вишукану та ситну страву.

Інгредієнти

Приготування

  1. Змішайте зелений салат, гриби, часник, оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та паприку.
  2. Обсмажте гриби з цибулею та часником. Через декілька хвилин додайте шматочки восьминога та смажте ще декілька хвилин.
  3. Змішайте салат та смажене м'ясо восьминога з цибулею. Додайте оливкову олію, бальзамічний оцет, паприку та сіль.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.