Лосось з браунколем, брокколі і авокадо

Лосось з браунколем, брокколі і авокадо

Лосось з браунколем, брокколі і авокадо Лосось з браунколем, брокколі і авокадо
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Приємно і смачно, коли страва на тарілці викладена шарами. У нашому рецепті ми якраз використали цей принцип. Смачний рис, зверху листя браунколя, лосось та авокадо. І все це під соусом теріяки. Смачного!

Інгредієнти

Інгредієнти для соусу теріякі

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200C
  2. Зробіть соус теріякі. Змішайте всі інгредієнти в каструлі і доведіть до кипіння при перемішуванні. Кип'ятіть кілька хвилин, поки соус злегка не загустіє. Зніміть з плити та залиште. Нехай соус охолоне.
  3. Зваріть рис в невеликій кількості бульйону. Коли рис звариться, додайте капусту і виключить вогонь.
  4. Подрібніть лосося на дрібні шматочки і промажте соусом теріякі.
  5. Розкладіть броколі на деко і промажте невеликою кількістю кунжутного масла.
  6. Покладіть лосося і броколі в духовку на 3-5 хвилин.
  7. Розкладіть рис з капустою до чаш і закрийте зверху невеликою кількістю печеного брокколі, лососем і авокадо. Присипте кунжутом і подрібненою зеленою цибулею.
  8. Подавайте з соусом теріякі. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.