Лосось з кропом і петрушкою

Лосось з кропом і петрушкою

лосось з кропом і петрушкою лосось з кропом і петрушкою
  • Порція: 4 особи
  • Час: 45 хв
Роздрукувати

Дуже смачний спосіб приготувати філе лосося! Приготуйте його у духовці з селерою і петрушкою. Не пожалкуєте!

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. Посипте сіллю обидві сторони філе лосося . Перекладіть філе до глибокої жаростійкої форми.
  3. Дрібно наріжте цибулю, стебла селери і петрушку і наріжте лимон на скибочки. Викладіть все на верхню частину лосося. Налийте вино і воду. Вода повинна покривати лосося на 1 см.
  4. Помістіть блюдо в духовку і варіть 35 - 45 хвилин. Візьміть форму з духовки і залиште на кухонному столі, щоб риба охолола.
  5. При подачі злийте воду та перекладіть на велике блюдо. Дрібно наріжте трохи петрушки і посипте зверху.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.