Сашимі з лосося, манго та коріандра

Сашимі з лосося, манго та коріандра

Сашимі з лосося, манго та коріандра Сашимі з лосося, манго та коріандра
  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Сашімі (яп. 【刺身】さしみ, saɕimi) — страва японської кухні. Тонко нарізане філе різноманітних сортів риб, інших морепродуктів або, зрідка, м'яса. Продукти використовуються тільки в сирому вигляді. Подається разом із соєвим соусом, японським хріном васабі, тонко нарізаною редькою і листами сісо.

Інгредієнти

Приготування

  1. Зніміть шкірку зі стиглого манго. Потім розріжте на тонкі скибочки.
  2. Наріжте червону і зелену цибулю тонкими скибочками, а салат смужками.
  3. Промийте та просушіть філе лосося паперовим рушником. Дуже тонко наріжте лосось. Насипте насіння кунжуту на тарілку і притисніть усі скибочки лосося у насіння.
  4. Викладіть все на блюдо для сервіровки.
  5. Налийте соєвий соус в невелику піалу і використовуйте палички для їжі.
  6. Відваріть рис і сервіруйте разом з сашімі.
  7. Насолоджуйтесь!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.