Лосось з овочами

Лосось на грилі

  • Порція: 4 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

Нарешті літо, сезон відпусток та відпочинку, і ми все частіше маємо можливість виїхати на природу та приготувати улюблену їжу на відкритому вогні. Гриль – це ідеальна можливість отримати в результаті смачну та ароматну страву. Сем Сіфтон, шеф-редактор відомої американської газети New York Times, нещодавно опублікував цікавий матеріал щодо використання грилю та базових прийомів приготування морепродуктів, м’яса та овочів. Нам так сподобалось це відео, що пропонуємо переглянути його й Вам.

Інгредієнти

Приготування

  1. Для приготування філе або стейків лосося використовуйте середньо-високий вогонь.
  2. Приправте лосось сіллю та перцем, злегка змастіть решітку гриля рослинною олією, а потім помістіть філе шкіркою догори.
  3. Смажте від 2 до 3 хвилин, поки не підрум'яниться.
  4. Акуратно перегорніть лосось та смажте додатково ще від 3-х до 4 хвилин.

Вам також сподобається

Автор Сем
Сіфтон

NYT Cooking, яким керує фуд-редактор NYT Сем Сіфтон, має близько 7 мільйонів активних користувачів щомісяця і містить понад 17000 рецептів з архіву видання.