Смажений лосось з картопляним пюре та фенхелем

Смажений лосось з картопляним пюре та фенхелем

Смажений лосось з картопляним пюре та фенхелем Смажений лосось з картопляним пюре та фенхелем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 50 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для лосося

Інгредієнти для картопляного пюре

Приготування

  1. Почніть з картопляного пюре. Закип'ятіть воду в каструлі. Картоплю почистіть, наріжте її на дрібні шматки і покладіть їх в киплячу воду разом із зубчиками часнику. Відваріть протягом 20 хв.
  2. У той же час нагрійте молоко. Помістіть масло в каструлю. Розтовчіть картоплю товкачкою або ручним блендером у пюре, додаючи молоко та масло. Приправте сіллю і перцем.
  3. Розігрійте духовку до 180-200 градусів.
  4. Розділіть рибу на шматочки і посипте сіллю і перцем.
  5. Поріжте моркву і фенхель дуже тонкими скибочками, помістіть їх у форму разом з рибою, додайте масло та відправте у духовку. Випікайте, поки риба не буде готова.
  6. Викладіть 2 шматочки риби з гарніром. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.