Смажена тріска з гороховим пюре і хрустким беконом

Смажена тріска з гороховим пюре і хрустким беконом

Смажена тріска з гороховим пюре і хрустким беконом Смажена тріска з гороховим пюре і хрустким беконом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Зваріть картоплю для гарніру. Розділіть бекон на дрібні шматочки і посмажте його на середньому вогні в невеликій кількості соняшникової олії, поки він не стане хрустким.
  2. Посоліть добре філе тріски і залиште його на 15 хвилин. Промийте філе у холодній воді. Просушіть паперовим рушником. Додайте масло в сковороду і нагрійте його на середньому вогні. Викладіть філе риби. Обсмажте їх по 3 хвилини з кожного боку. Розділіть масло на маленькі кубики та викладіть на рибу, залиште на 0.5-1 хв.
  3. Закип'ятіть підсолену воду в каструлі і додайте горох. Нехай вариться 4 хвилини до повної готовності. У той же час розігрійте молоко. Злийте горох в друшляк і дайте стекти. Розтовчіть горох товкачкою або ручним блендером у пюре. Додавайте молоко, в той час як товчете горох. Приправте сіллю, перцем, подрібненою м’ятою і невеликою кількістю лимонного соку.
  4. Розтопіть масло в сковороді і додайте помідори чері. Нехай смажаться на середньому вогні протягом 3-4 хвилин.
  5. Викладіть горохове пюре та покладіть зверху філе. Присипте смаженими шматочками бекону. А також викладіть помідори чері.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.