Підсмажене філе тунця та різотто з помідорами та зеленою цибулею

Підсмажене філе тунця та різотто з помідорами та зеленою цибулею

Підсмажене філе тунця та різотто з помідорами та зеленою цибулею Підсмажене філе тунця та різотто з помідорами та зеленою цибулею
  • Порція: 4 особи
  • Час: 50 хв
Роздрукувати

Дуже смачна страва у середземноморському стилі. Злегка підсмажений стейк тунця та різотто з яскравими помідорами чері та зеленою цибулею. Кулінари звуть тунця "морською телятиною" за колір м'яса, м'якоть риби майже ідентична по складу з тваринним м'ясом.

Інгредієнти для приготування філе тунця

Інгредієнти для приготування різотто

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 ° C. Розріжте навпіл 20 помідорів чері та покладіть їх на невелике деко. Додайте морську сіль, білий перець та 100 мл рапсового масла. Запікайте протягом 8-10 хвилин до м'якості.
  2. Вийміть деко з духовки та перекладіть помідори та сік, що утворився, у окрему миску.
  3. Нагрійте овочевий бульйон в каструлі. Дрібно наріжте цибулю. В окремій каструлі нагрійте 100 мл рапсового масла на помірному вогні. Додайте нарізану цибулю та підсмажте обережно, часто помішуючи, протягом 3-5 хвилин, але не пересмажуйте до коричневого кольору. Додайте рис та перемішуйте протягом 2-3 хвилин.
  4. Обережно влийте вино у рис, постійно перемішуючи, доки рідина майже повністю не випарується. Додайте чашку гарячого овочевого бульйону та безперервно перемішуйте, поки він майже повністю випарується.
  5. Додайте ще одну чашку овочевого бульйону та продовжуйте готувати, перемішуючи, повільно додаючи більше рідини поки вона майже не випарується. Приблизно через 15 хвилин рис має набути ніжної консистенції густого супу.
  6. Дрібно наріжте зелену цибулю. Після того, як різотто готовий, викладіть зверху смажені помідори та їх сік і цибулю. Слідкуйте щоб помідори зберегли свою форму.
  7. Спробуйте на смак та додайте приправи за необхідністю. Відставте у тепле місце.
  8. Для того, щоб приготувати м’ясо тунця, нагрійте сковороду на сильному вогні та додайте трохи рапсового масла. Приправте тунця морською сіллю, перцем та смажте протягом 2-3 хвилин з кожного боку до золотистого кольору. Додайте сік лайму.
  9. Для сервірування покладіть різотто, розмістіть тунець зверху та полийте рапсовим маслом.

Вам також сподобається

Автор Adam
Gray
adamgraychef.co.uk/

Адам Грей – видатний шеф-кухар з більш ніж 30 річним досвідом роботи в Австралії, Барбадосі та Великобританії. З 2001 по 2012 рік був нагороджений почесною відзнакою Michelin.