Червона барабулька з каперсами, чорними оливками та помідор

Червона барабулька з каперсами, чорними оливками та помідор

Червона барабулька з каперсами, чорними оливками та помідор Червона барабулька з каперсами, чорними оливками та помідор
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти для червоної барабульки

Інгредієнти для оливок і каперсів

Інгредієнти для сервіровки

Приготування

  1. Покладіть оливки і каперси у дегідратор на ніч. Викладіть оливки і каперси з дегідратора.
  2. Подрібніть оливки і каперси окремо для отримання порошку.
  3. Приправте філе риби сіллю і перцем. Помістіть рибу в сковороду і обсмажте на невеликій кількості оливкової олії до золотисто-коричневого кольору.
  4. Додайте томатний соус на тарілку, зверху порошок з каперсів, цедру лимона та порошок з оливок.
  5. Викладіть рибу, а зверху посипте подрібненими фісташками.

Вам також сподобається

Автор Брати
Costardi
+39.0161.25.35.85

Брати Крістіан і Мануель Костарді взяли одну із найвідоміших культур П'ємонту - рис - та перетворили його в більш ніж двадцять різновидів різотто, відзначених нагородами Мішлен. Їх їжа поєднує в собі традиційну кухню регіону та сучасні кулінарні методи, що робить їх страви відомими по всій Італії.