Рибні котлети з сайди та пряним салатом з огірків

Рибні котлети з сайди та пряним салатом з огірків

Рибні котлети з сайди та пряним салатом з огірків Рибні котлети з сайди та пряним салатом з огірків Рибні котлети з сайди та пряним салатом з огірків
  • Порція: 4 особи
  • Час: 40 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для салату

Приготування

  1. Розріжте квасолю досить тонкими кільцями або шматочками. Візьміть свіже листя лайму, зріжте серединку, яка проходить уздовж середини усього листя, та розріжте листя на тонкі смужки. Якщо ви придбали висушене листя, то подрібніть його.
  2. Розділіть рибу на більш дрібні шматки, перш ніж покласти її в кухонний комбайн та подрібнити. Додайте сіль і ввімкніть комбайн на 30 секунд, потім додайте пасту каррі, рибний соус і крохмаль. Добре перемішайте.
  3. Перемішайте рибу в мисці з квасолею і листям лайму. Змочіть ваші долоні водою і зформуйте 12 малих і плоских рибних котлеток.
  4. Змішайте оцет, цукор і сіль в невеликій каструлі і доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні, поки весь цукор не розчиниться. Зніміть з вогню та дайте охолонути. Почистіть огірок та моркву, наріжте на тонкі шматочки завтовшки 3 мм. Наріжте тонкими скибочками лук та посмажте його з арахісом на сухій сковороді. Змішайте всі інгредієнти.
  5. Обсмажте рибні котлети в невеликій сковороді з високими бортами. Налийте масло та підігрійте. Смажте котлетки протягом 4 хв.
  6. Викладіть на тарілку з салатом та присипте кінзою.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.