Смажений голець із соусом з червоного перцю

Смажений голець із соусом з червоного перцю

Смажений голець із соусом з червоного перцю
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 250 градусів.
  2. Розріжте перець навпіл та видаліть серцевину і стебло. Почистіть зубчики часнику. Покладіть перець та часник на деко та злегка збризніть олією.
  3. Запікайте в духовці протягом 15 хв.
  4. Вимийте картоплю, розріжте ії на скибочки завтовшки 1 см та відваріть.
  5. Коли перець стане м'яким, зніміть з нього шкірку. Подрібніть перець та часник у блендері.
  6. Помістіть суміш у миску та приправте сіллю та перцем.
  7. Поріжте кабачок-цукіні та цибулю скибочками завтовшки 1 см. Посмажте картоплю, цибулю та кабачки в олії, помішуючи.
  8. Посмажте сьомгу в олії 3-5 хвилин з кожної сторони.
  9. Покладіть овочі та рибу в тарілки. Прикрасьте петрушкою. Подавайте з соусом з червоних солодких перців.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.