Смажене філе тріски з фундуком і соєвим соусом

Смажене філе тріски з фундуком і соєвим соусом

Смажене філе тріски з фундуком і соєвим соусом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте філе тріски в духовці протягом 12-16 хвилин, шкіркою до гори.
  2. Розтопіть вершкове масло та змішайте з соком лайма, цедрою лайма, подрібненими горіхами та соєвим соусом. Додайте дрібно нарізану петрушку.
  3. Викладіть порцію салату на тарілку. Виложить рибу шкіркою догори зверху на салат та додайте соєвий соус за смаком.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.