Восьминіг з шарами картоплі

Восьминіг з шарами картоплі

Восьминіг з шарами картоплі
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Наріжте картоплю тонкими кружечками.
  2. Підсмажте картоплю з обох боків в олії з часником.
  3. Відваріть щупальця восьминога в злегка підсоленій воді протягом 5-7 хвилин. Вийміть та дайте охолонути. Наріжте тонкими кружечками.
  4. Викладіть на тарілки шарами картоплю та восьминога – не менше 6-7 шарів.
  5. Посипте трохи паприкою, сіллю та злегка збризніть оливковою олією.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.