Локшина з креветками та свіжими овочами

Локшина з креветками та свіжими овочами

Локшина з креветками та свіжими овочами
  • Порція: 1 особи
  • Час: 15 хв
Роздрукувати

Ця страва приготована тільки зі свіжих інгредієнтів.
Багато такої смачної локшини не буває. І якщо Ви бажаєте пригостити нею друзів, треба лише збільшити кількість кожного інгредієнта в залежності від кількості осіб.

Інгредієнти

Приготування

  1. Приготуйте локшину у каструлі за інструкцією на упаковці. Викладіть її, вона має трохи охолонути.
  2. Додайте локшину в чашу.
  3. Додайте авокадо, редис, моркву, креветки і свіжу кінзу до чаші. Присипте зеленою цибулею, перцем чилі і смаженим насінням кунжуту.
  4. Додайте соєвий соусом і можете подавати. Також можете додати сік лайму.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.