Запечена скумбрія зі спеціями

  • Порція: 2 особи
  • Час: 25 хв
  • Калорійність: 452 Ккал
Роздрукувати

Це дуже простий рецепт запеченої скумбрії зі спеціями. Це просто, смачно і недорого. На тлі сотен варіацій цього традиційного рецепту, саме цей є найбільш смачним та пікантним.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 ° C
  2. Візьміть велике деко, на деко покладіть подвійний шар алюмінієвої фольги із запасом для завертання риби.
  3. Злегка змастіть фольгу розтопленим вершковим маслом. З'єднайте та ретельно перемішайте всі інгредієнти, окрім скумбрії та масла для змащування риби.
  4. Розмістіть чотири філе скумбрії шкіркою донизу на змащену маслом фольгу. Розділіть суміш трав на чотири частини та додайте до кожної частини філе. Складіть по дві частини філе як половинки "сендвіча". Злегка змастіть кожну частину зі шкіркою розтопленим вершковим маслом.
  5. Загорніть обидві рибини у фольгу та закріпіть верхній край, створивши герметичний пакет. Помістіть в духовку і запікайте протягом 25 хвилин.
  6. Розгорніть і викладіть кожну рибу "сендвіч" на теплу тарілку з молодою картоплею та зеленими овочами або салатом. Полийте рибу зверху соком, який утворився у фользі під час запікання риби.

Вам також сподобається

Автор Jana
Glock

Яна Глок – авторка популярного у Німеччині кулінарного блогу morethansauerkraut, відома юрист із Штутгарта та партнер юридичної компанії Morrison & Foerster LLP, Сан-Фрациско, США.