Камбала на грилі з лимоном, кабачками, помідорами та перцем

Камбала на грилі з овочами

Камбала на грилі з лимоном, кабачками, помідорами та перцем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Зробіть суміш спецій - змішайте цукор, чебрець та сіль. Увітріть суміш спецій в рибу. Залиште рибу при кімнатній температурі на 30 хвилин. Розріжте кожен лимон на 4 скибочки та викладіть їх на решітку гриля. Зверху на кожну скибочку лимону положіть філе риби та запікайте протягом 10 хвилин.
  2. Помийте та поріжте кабачки цукіні, болгарський перець, помідори та баклажани. Викладіть усі скибочки на гриль та додайте трошки оливкової олії змішаної з подрібненим часником. Смажте протягом 3-5 хвилин. Додайте петрушку та лимонний сік.
  3. Викладіть на тарілку овочі, рибу та додайте оливки. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.