Запечений сом з картоплею, цибулю-порей, лимоном та хроном

Запечений сом з картоплею, цибулю-порей, лимоном та хроном

Запечений сом з картоплею, цибулю-порей, лимоном та хроном
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Візьміть дві форми для запікання – одну для запікання картоплі, а другу – для запікання риби.
  2. У першу форму викладіть скибочки тонко розрізаної картоплі, помиті та нарізані довгими смужками стебла порею, довжиною приблизно 10 см. Додайте олію та сік з ½ лимону. Випікайте в духовці протягом 20 хвилин. Картопля не повинна бути хрусткою, а лишитись м’якою.
  3. У другій формі для запікання змішайте терту цедру 1 лимона, сік ½ лимона з хроном, сметаною та дрібно нарізаним кропом. Додайте сіль та перець за смаком. Покладіть рибу у сметанну суміш так щоб вона була повністю занурена. Випікайте в духовці разом з картоплею протягом 20 хвилин.
  4. Поради: Краще смакує з горохом те зеленою цибулею. Для отримання більш азіатського присмаку лимон та лайм можна замінити кропом та коріандром.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.