Джон Дорі з картопляним расам

Джон Дорі з картопляним расам

Джон Дорі з картопляним расам
  • Порція: 4 особи
  • Час: 60 хв
Роздрукувати

Р асам (хінді रस्सम) - овочевий суп в індійській кухні. Расам прийнято подавати окремою стравою або ж з відвареним рисом. Існує велика кількість різновидів цього супу. Найбільш часто зустрічаються томатний расам, лимонний расам, карі расам, ананасовий расам, імбирний расам або часниковий расам.

Інгредієнти

Інгредієнти для картопляного расам

Приготування

  1. Помістіть велику каструлю на середній вогонь, додайте оливкової олії та вершкове масло. Обсмажте дрібно нарізану цибулю-шалот, часник та перець чилі протягом 2-3 хвилин.
  2. Додайте мелену асафетиду, коріандр, кмин, куркуму, помідори, картопляні обрізки та варіть ще протягом 2-3 хвилин.
  3. Додайте пасту тамаринд, курячий бульйон, цукор та варіть, поки картопляні обрізки не стануть м'якими.
  4. У окремій каструлі відваріть кубики картоплі у воді до м’якого стану.
  5. Підсмажте насіння гірчиці у великій сковороді, поки воно не почне вибухати, додайте листя каррі, бульон та кубики картоплі.
  6. Приправте соєвим соусом, чорним перцем за смаком та залишіть на повільному вогні 5-10 хвилин. Додайте сік лайму та свіжий коріандр.
  7. Помістіть філе Джон Дорі в пароварку на 5 хвилин.
  8. Розділіть расам на 4 тарілки, покладіть зверху філе Джон Дорі та додайте сік лайму.

Вам також сподобається

Автор Shaun
Hill

Шон Хілл – відомий шеф кухар Великобританії, який провів майже 50 років на кухні, очолюючи різні ресторани, нагороджені зірками Мішлен.