Мойва з рисовою локшиною та морквою

Мойва з рисовою локшиною та морквою

Мойва з рисовою локшиною та морквою Мойва з рисовою локшиною та морквою
  • Порція: 2 особи
  • Час: 20 хв
Роздрукувати

П ростий, швидкий та оригінальний японський рецепт приготування мойви.

Інгредієнти

Інгредієнти для салату

Приготування

  1. Почистіть рибку, голову можна залишити, а нутрощі видалити. Просушіть паперовим рушником, обваляйте в борошні та обсмажте на сковорідці протягом 2 хвилини з кожного боку.
  2. Почистіть моркву, цибулю та редьку. Дрібно нашинкуйте на тертці моркву та редьку. Цибулю наріжте дуже тонко півкільцями. Цедру натріть на тертці. Злегка перемішайте всі інгредієнти у мисці. Заправте соєвим соусом, білим оцтом, цукром, сіллю та перцем та залиште на 5 хвилин.
  3. При подачі викладіть рибку на блюдо, а зверху покладіть овочі.

Вам також сподобається

Автор 土屋 敦

Атсуші Цутія – автор відомих книг з японської кулінарії, ведучий телевізійних шоу Японії та редактор популярних кулінарних блогів.