Лосось на грилі з томатами

Лосось на грилі з томатами

Лосось на грилі з томатами
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Інгредієнти для салату з помідорів

Приготування

  1. Підготуйте мангал або газовий гриль. Змажте обидві сторони лосося кунжутною олією. Посипте філе риби розмарином, приправте сіллю, перцем та соком лимона. Підсмажте лосося з кожного боку 4-6 хвилин.
  2. Зробіть салат з помідорів. Поріжте свіжі помідори та додайте оливкову олію, оцет, базилік, часник та кмин.
  3. Приправте сіллю, перцем та перемішайте.

Вам також сподобається

Автор Wenche
Andersen

Венке Андерсон працює в якості кухаря-ведучого кулінарного шоу на телевізійному каналі Норвегії TV 2. З 2006 року вона була призначена "Послом кулінарних традицій Норвегії", є автором кількох кулінарних книг.