Скумбрія на грилі з лимоном

Скумбрія на грилі з лимоном

Скумбрія на грилі з лимоном Скумбрія на грилі з лимоном
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Почистіть та добре промийте рибу.
  2. Присипте сіллю і перцем всередині і зовні кожну рибку. Поділіть лимон та лайм на частинки та покладіть всередину риби.
  3. Промажте рибу олією.
  4. Розпаліть гриль, та викладіть рибу. Потримайте скумбрію на грилі 8-9 хвилин на кожній стороні.
  5. Розділіть другий лимон і лайм і просмажте їх на грилі протягом 1-2 хвилин аби просто вичавити з них сік на рибу. Можете сервірувати з вареною картоплею. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.