Гратен з макаронами, лососем та вершковим соусом

Гратен з макаронами, лососем та вершковим соусом

Гратен з макаронами, лососем та вершковим соусом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте духовку до 230 градусів.
  2. Приготуйте макарони відповідно до інструкцій на упаковці в добре підсоленій воді.
  3. Розтопіть масло в каструлі і всипте борошно. Додайте молоко і, перемішуючи, закип’ятіть поки не отримаєте рівний і красивий білий соус. Перемішайте пасту чилі або дрібно нарізаний перець чилі в соусі. Подрібніть половину білого сиру і додайте в соус. Наріжте базилік і також змішайте з соусом.
  4. Поріжте лосось на кубики приблизно 2 ½ х 2 ½ см.
  5. Змішайте макарони, соус і лосось та перекладіть все в жаростійке блюдо.
  6. Можете присипати верх сиром. Тримайте в духовці, доки не отримаєте золотисто-коричневу скоринку. Це займає 10-12 хвилин.
  7. Сервіруйте зі свіжим зеленим салатом.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.