Смажені овочі з ячменем і лососем

Смажені овочі з ячменем і лососем

Смажені овочі з ячменем і лососем Смажені овочі з ячменем і лососем Смажені овочі з ячменем і лососем Смажені овочі з ячменем і лососем
  • Порція: 4 особи
  • Час: 30 хв
Роздрукувати

Чудовий вибір для гарної сімейної вечері. Ідеальна їжа для жвавих буднів.

Інгредієнти для рибних котлет

Приготування

  1. Покладіть ячмінь і половину кубика овочевого бульйону в каструлю з водою. Варіть ячмінь 20 хв Частину філе лосося поріжте кубиками. Очистіть часник і дрібно наріжте його.
  2. Очистіть моркву і наріжте її тонкими скибочками. Солодкий перець поділіть навпіл і видаліть серцевину зсередини перед нарізанням на шматочки. Броколі і цвітну капусту поділіть на маленькі суцвіття, частину гарбуза теж поріжте, як і томати.
  3. Додайте столову ложку оливкової олії на сковороду з високими бортами і добре розігрійте, викладіть рибу, посипте сіллю і перцем і обсмажте її протягом декількох хвилин. Викладіть рибу з сковороди. Нагрійте воду в каструлю і додайте всі овочі. Приготуйте їх на сильному вогні протягом 2-3 хвилин перед перемішуванням з гострою пастою і олією . Потім варіть на повільному вогні протягом декількох хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
  4. Додайте трохи лимонного соку і приправте сіллю і перцем за смаком. Смачного!

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.