Смажене філе тріски загорнуте у бекон з рисом

Смажене філе тріски загорнуте у бекон з рисом

Смажене філе тріски загорнуте у бекон з рисом Смажене філе тріски загорнуте у бекон з рисом
  • Порція: 4 особи
  • Час: 35 хв
Роздрукувати

Тріска має дуже делікатне та добре м'ясо з якого можна зробити чудову страву для сімейної вечері. Тріска сама по собі має не дуже багатий смак, і тому будє ідеально додати до неї інші аромати.

Інгредієнти для приготування філе тріски

Приготування

  1. Почнемо з приготування рису. Доведіть підсолену воду в каструлі до кипіння. Промийте рис дуже ретельно в холодній воді. Покладіть рис в киплячу воді і накрийте кришкою. Готуйте рис протягом 10 хвилин. Вимкніть вогонь і накрийте каструлю одним або двома рушниками, аби зберегти тепло. Залиште його так протягом 10-15 хвилин.
  2. Почистіть моркву і поріжте крупними шматочками. Відваріть у підсоленій воді протягом 6-8 хвилин, поки вони не пом'якшають.
  3. Присипте рибу невеликою кількістю солі і перцю, перш ніж загорнути шматочки у бекон. Додайте олію до сковороди та обсмажте шматочки риби на середньому вогні протягом 2 хвилин з кожного боку. Додайте масло і дайте йому розтанути. Полийте олією з маслом шматочки риби, потім накрийте кришкою та залиште на 5 хв.
  4. Зформуйте рис за допомогою чаші. Викладіть рис, рибу та моркву. Прикрасьте невеликою кількістю чебрецю.

Вам також сподобається

Автор Marit
Røttingsnes Westlie
marit@frutimian.no

Меріт Ротингснес Ветлі - одна із найкращіх фуд-блогерів Норвегії, авторка багатьох кулінарних книг та шеф-редактор кулінарної сторінки у провідній норвезькій газеті Dagbladet Søndag.