Смажена мойва з саке

Смажена мойва з саке

Смажена мойва з саке
  • Порція: 2 особи
  • Час: 10 хв
Роздрукувати

П ростий, швидкий та оригінальний японський рецепт смаженої мойви в саке.

Інгредієнти

Приготування

  1. Розігрійте олію в сотейнику, викладіть рибу та трохи підсмажте з обох боків. Додайте саке. Додатково обсмажте рибу з обох боків протягом 2-4 хвилин до золотистої скоринки.
  2. Приправте сіллю та перцем за смаком.
  3. Нашинкуйте тонко капусту та сервіруйте рибу разом із скибочкою лимона та петрушкою.

Вам також сподобається

Автор 土屋 敦

Атсуші Цутія – автор відомих книг з японської кулінарії, ведучий телевізійних шоу Японії та редактор популярних кулінарних блогів.